"Magen tror att halsen blivit avskuren..."

Ja då är man riktigt riktigt hungrig enligt Betty. Idag var hon sådär söt igen =)
Sandy hade fått samtal från sin andra son, Luke, som ville att han ska komma till Timbuktu. Betty kunde inte förstå hur man ska kunna "finna sig själv" på en plats man aldrig varit på? När Sandy efter många om och men vågade säga till henne att han ville åka dit sa hon att hon skulle inte kunna tänka sig att vara på en plats där hon inte kan uttala namnet på maten hon ska äta. Sen fick hon veta att Sandy skulle åka ensam...och då blev hon tårögd, han fick lova att skicka ett vykort till henne lite då och då så att det känns som om hon var med där...och för att han inte ska glömma henne. Åhhh söta rara Betty!

Bob tog hjälp av Betty när Viv inte hade tid för cafét och han var tvungen att gå till puben för jobbet där. Hon tog en muffins som en gäst glömt (?..för den fanns ju på ett av borden när hon dukade av) men Viv såg bara att hon åt på en muffins och blev rasande. Istället för att uppskatta hjälpen så blev hon irrierad och gav en räkning på muffinsen till Betty som blev så arg att hon kastade lappen på Viv och marscherade ut.
Nästa dag behövde Bob hjälp igen men ingen ställde upp så han stängde cafét helt. När Viv kom tillbaka från stan och rusade in på puben arg för att fiket var stängt så sa Bob ifrån... Äntligen!!!

Louise, Val och Lisa ordnade en liten möhippa för Jo men när hon var på toa så hörde hon Louise och Val snacka skit om henne och Andy... hon drog därifrån och sa att hon har en mycket bättre blivande man än vad de har för hennes är inte nästan halvdöd eller knappt byxmyndig. Ross följde med henne så hon fick prata ut. Det slutade med en kyss...som Jo snabbt fick dåligt samvete för.

Debbie gör affärer med Matthew och får kontrakt på att ta hand om deras bilar (lastbilar?).

David tror att Nicola har mördat Donald och får panik men hon hade inte hunnit ge honom pajen som var förgiftad. Som tur är råkar David ha ner pajen på golvet så den blir förstörd. När de sedan pratar ut med varann så lyckas Nicola övertala honom att gå med på att mörda  Donald, de ska göra det perfekta mordet så de inte blir upptäckta och därför kollar de på gamla avsnitt av Columbo.

Kommentarer
Postat av: Anonym

jo och ross kysstes ju?????

2010-08-19 @ 18:10:56
Postat av: Erik

Timbuktu ligger i Afrika, det lärde jag mig när jag läste Kalle Anka, det var något man alltid sa där. Men Sandy ska ju till Indien. Ett tag i alla fall. Han är nog inte borta för gott. Viv borde verkligen anställa någon, så att inte bob måste jobba ihjäl sig och hon blir ovän med alla i byn som vill ställa upp. Vem tar hand om tvillingarna förresten, dem ser man aldrig.

I morgon ska det väl bli bröllop i alla fall - äntligen, även om det kanske inte är så roligt att gifta sig i fängelset. Förstår inte varför det ska vara så bråttom med det ...

2010-08-19 @ 18:28:02
Postat av: Tina

..undrar om det blir något bröllop. Det har ju varit en tendens att inte bli några sådana i HTG.

2010-08-19 @ 18:52:05
Postat av: Erik

Jo, den här gången tror jag det blir det. Hurdant det sedan blir jag ingen aning om.

2010-08-19 @ 19:22:03
Postat av: Sandiza Hotpants

Haha, Nicola är så rolig: "Jasså du tror inte att jag KLARAR det va? Watch me!" precis som om David skulle bli impad om hans tjej klarade att mörda en person hon känner så väl.



Och andra gången på kort tid David missuppfattar situationer, fy faaaaan vad kul det var när han spydde och lipade när han trodde att Nicola stabbat Donald xD



Och deras mördarplaner är så gulligt tönt-roligt.



Jag fattar inte heller varför det ska va så bråttom med att gifta sig, vad är dealen egentligen? Börjar man älska varann mer? Är det mindre chans att man är otrogen? Eller för att man ska kunna mörda den andre så man får ärva? HAHA. Nicola.

2010-08-19 @ 19:45:13
URL: http://brunettsandy.blogg.se/
Postat av: Sandiza Hotpants

och Erik: haha, jag har också lärt mig saker från Kalle Anka, man tänker inte riktigt på det när man läser, men när ämnet kommer upp i vardagen ligger det där i bakhuvvet :)



Kalle Ankas roligaste återkommande (i alla fall i dom äldre Kalle Ankatidningarna) utrop av förvåning: "Dra mig baklänges på en tallkotte!" och den bästa av alla "Dra mig baklänges på en tallkotte och kalla mig Jonte!"

2010-08-19 @ 19:54:32
URL: http://brunettsandy.blogg.se/
Postat av: maya

nicola är verkligen patetisk. hon tycker hon är så smart å snygg men får hela tiden motsatsen bevisad. hoppas nån ger ross på moppo snart. fattar inte att jo håller kvar vid träbocken andy. han är ju lika dum som jack, om inte värre.

2010-08-19 @ 19:55:51
Postat av: Mariann

Det enda sevärda idag var Betty.

Men vad hände med tårttävlingen?? Alltså manusförfattarna måste va tonårsgrabbar eller nån som inte riktigt är i verkligheten. Först ska de grädda en tårta i 4,5 timmar och sen ska det gå flera dagar innan själva tävlingen är. Herregud. Och alla barnsligheter med mord och tönteri. Titta på Colombo?! Alltså, fortsätter det här med Nicola och baby Beckham så slutar jag fan se på eländet. Tar en paus tills de kommit ikapp till 2009 då det sägs att HTG kommit "back on track" igen...

2010-08-19 @ 20:02:26
Postat av: Lena

Mina tankar har också varit där men jag blir kvar tack vare Betty. Hon är ju såpass till åren så jag är rädd att hon kan försvinna under tiden.



2010-08-19 @ 20:12:15
Postat av: Elsa

Nicola är töntig och David borde strunta i henne.

Kaka i ugnen i 4.5 timmar? U shittin me?

Hallå eller.Nä Serien börjar lacka ur totalt.

Har hört nånstans att 2008 är sämsta året för hem till gården.Och jag håller med där!

Betty är en ljus glimt,Andy han e inte mycket att hänga i granen och Ross e som han är..



2010-08-19 @ 20:26:44
Postat av: T

Fy så larvigt av Nicola att lägga gift i cheesecaken. Som om hon inte skulle bli misstänkt först...

Blir dessutom irriterad när de inte har mellanslag mellan orden, och varför är det alltid efter ordet inte...?

2010-08-19 @ 20:48:12
Postat av: Mariann

Jag tror h*n som skriver texten är full.. eller har nån slags hangup vad gäller ordet inte... för h*n kan itne skriva inteutanattskrivaihopdet.. :)

Får mig att tänka på det här:

http://www.youtube.com/watch?v=op68Gh3BVEc

2010-08-19 @ 21:22:38
Postat av: Tina

Det där med tårttävlingen, då när Edna kom till Pearl med sin kaka, så tror jag att Edna drar en penna med Pearl. Ednas kaka skulle stå i ugnen i 4,5 timmar och under den tiden kunde inte Pearl grädda sin.

2010-08-19 @ 22:06:41
Postat av: Katarina

hej! Provbakade de bara eller stoppade de kakorna i frysen?

Förstår inte heller varför det ska vara så bråttom med det där giftermålet, att inte Jo och Andy kan vänta tills han kommer ut ur finkan. Men de får väl göra om allt längre fram, när han har blivit fri. Möhippan idag var ganska pinsam. Och kortvarig. Men hur ska det bli med Johnny och Paul som har invaggat båda sina föräldrar i tron att det är just deras idé om bröllopsarrangemangen som "vunnit"?

Hälsningar Katarina

2010-08-19 @ 22:19:07
Postat av: Katarina

Hej igen! Jag hittade ett recept på engelsk fruktkaka där kakan skulle stå i ugnen i tre timmar så det kanske inte är så orealistiskt med den där gigantiskt långa gräddningstiden i alla fall...

Hälsningar Katarina

2010-08-19 @ 22:37:54
Postat av: Annette

Kakorna skulle bakas i god tid för att de skulle bli bättre då. Jag tror tävlingen skulle vara om några månader... Allt som planteras ska ju komma upp. Hoppas de förvarar kakorna i frysen om de ska vara flera månader gamla :-)

2010-08-19 @ 23:23:52
URL: http://jagochmitthem.blogg.se/
Postat av: Fredrik

Jo är verkligen godhjärtad och såna tjejer blir ofta invecklade med män som utnyttjar detta.



Nicola är verkligen ingen snygging som hon tror

utan påminner om en som sitter helpackad på en barstol på Ålands-båten 5 minuter innan barens stängning och är desperat efter ett ragg.



David, ja han är sämst av alla skådisar i HTG

sen starten.

2010-08-20 @ 00:02:13
Postat av: Lena

så tror jag att Edna drar en penna med Pearl



Det var återigen ett uttryck jag aldrig har hört

förut:-)



2010-08-20 @ 02:30:18
Postat av: Mariann

ja men det kanske stämmer då. Man har ju hört skräckhistorier om fruitcakes som har stått i flera månader men ser precis likadana ut som när de köptes. Men det är ju köpekakor och innehåller väl mer E-nummer än alla Ednas ingredienser tillsammans :)

2010-08-20 @ 07:08:24
Postat av: Erik

Marianne: ge inte upp och sluta titta än! Som någon (Jesper?) skrev för några veckor kommer det att hända något uppseendeväckande och oförglömligt ganska snart. Jag tror det kan bli redan nästa vecka.?? Gör som jag i stället, snabbspola när det kommer blaha och utfyllnad och sakta ner när det börjar hända väsentligheter.

2010-08-20 @ 09:05:11
Postat av: Mariann

Erik: det är precis så jag gör nu. Kör det på snabb hastighet så de pratar som Kalle Anka allihop. Och när det blir fööör tjatigt så kör jag ännu en hastighet högre. Sen saktar jag ner när jag ser Betty eller Edna i bild :)

Då har jag missförstått, för jag trodde att hela 2008 va segt. Och de har ju precis gått in i 2008. Jag håller ut en stund till och hoppas de kammar till sig snart.

2010-08-20 @ 09:10:21
Postat av: Mariann

Kalle Anka... jag menar ju förstås att de pratar som Piff & Puff... :)

2010-08-20 @ 09:10:59
Postat av: Erik

Jag tror det ska komma lite nytt folk längre fram i vår också och sådant kan ju vara roligt, om det är några intressanta personer. Det behövs verkligen, eftersom det har försvunnit flera stycken redan.

2010-08-20 @ 09:17:06
Postat av: Lena

Ja vi får hoppas att dom kammar till sig snart:-)

2010-08-20 @ 09:46:09
Postat av: Mariann

Jag va ju på Lanzarote i vintras och såg engelsk tv och aktuella HTG. Så jag vet ju att det kommer intressanta personer så småningom :)

2010-08-20 @ 10:59:24
Postat av: Tina

Hur urbota dum är inte Jo. Allt kommer bara att bli värre om man tiger.

2010-08-20 @ 13:26:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0