"Kanada är tråkigare än Sverige"

Det tyckte Daz och fick på det viset Scarlett att ändra sig angående flytten. Hon blev kvar och Carrie åkte med Nick till Kanada. Lexi fick äran att ta hand om Scarlett och det gjorde hon så gärna. Jimmy tyckte inte om den idén. För att komma åt Scarletts arv så måste Lexi bli "god vän" med bröderna King så att de går med på att hon ska förvalta pengarna. Ett sätt att bli nära vän med Carl är att hoppa i säng med honom, det gjorde Lexi.
 
Val och Viv skulle upp i luften idag men båda fegade ur. Det slutade med att det var Diane och Bob som flög upp och blev hyllade som hjältar efteråt. Diane bara njöt av färden medan Bob tyckte det var mindre kul men han var nöjd efteråt.

Donald anställde en ny sköterska för att ta hand om honom så Nicola kan sköta affärerna på heltid. Eftersom Cindy Bunton var ung och snygg så gillade Nicola inte henne men det gjorde däremot David. Donald har givetvis en baktankte med det hela. Han vill lära Nicola en läxa... Vi får väl se hur det går...

Val kom tillslut iväg till ögonkliniken...livrädd!

Kommentarer
Postat av: Tina

Ha, Kanada tråkigt, vad har de för belägg på det, men det är i alla fall kul att Sverige nämns i mellanåt :D

2010-08-12 @ 17:23:09
Postat av: Elin

Blää vad jag avskyr Carl för tillfället!

2010-08-12 @ 18:04:04
Postat av: erik

Man anar kommande konflikter mellan Chastity och Lexi om Carl, de kommer väl att riva ögonen ur varandra om jag känner Chas rätt, som väl räknar Carl som "sin". Vad det försvinner mycket folk, den här sköterskan är nog bara en bifigur skulle jag tro för att skapa svartsjuka, men det behövs att det kommer in lite nytt folk snart som blir kvar i serien.

2010-08-12 @ 18:30:37
Postat av: Hanna

Jag tycker att det är mycket märkligt att Carrie lämnar Scarlett kvar i England. En tonårstjej med sin struliga syster. Det passar inte in i hur Carrie varit tidigare, tycker inte heller att det är vidare sannolikt att en mamma skulle göra så.

2010-08-12 @ 21:29:26
URL: http://karusellflickanskrypin.blogspot.com
Postat av: Katarina

Hej! Såg ni Carries ögonfransar idag när de tog farväl vid bilen? De var inte att leka med. Jag tycker också att det verkar en smula osannolikt att en mor skulle lämna sin tonårsdotter på det där sättet men människor gör underliga saker. Känner en tjej som stack ifrån man, nybyggt hus och tre pojkar för att leva med någon annan. Så visst förekommer sådant. Förblindade av kärlek till någon ny och hopp om ett nytt liv. Carrie räknade väl med att the King brothers skulle hålla ett öga på situationen också.

Hälsningar Katarina

2010-08-12 @ 23:07:49
Postat av: Pandora

@Katarina. Jag håller med dig. Lämna dottern hos Lexie som inte bara är allmänt Dingleaktig i beteendet utan också är en dömd knarksmugglerska.

Kingbröderna skall man ju inte ens tala om och då inte minst den lätt psykopatiska Carl.

Jimmy är väl den enda av gänget som verkligen bryr sig om tösabiten, men han har ju inte alla ugglor i holken alla gånger haha.

2010-08-13 @ 14:13:10
Postat av: Lena

inte alla ugglor i holken



ha ha den var ny (kul med alla dessa uttryck)

2010-08-13 @ 15:25:02
Postat av: Pandora

@Lena

Som militärhustru så blir man ju litet miljöskadad=))

2010-08-14 @ 03:23:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0