Gray är gay...eller?

Idag var det lite lugnare i byn.

Perdy ville kolla hur barnet mådde så hon besökte Katie. Gray kom precis hem och upptäckte henne i huset. Han försökte köra ut henne och då sa Perdy till Katie att han är gay. Katie trodde henne inte men tillslut ville Grayson erkänna allt i alla fall. Fast han sa att han inte var "sån" längre för nu hade han hittat sig själv och blivit kär i henne. Hon fick mycket nytt att tänka på men antagligen stannar hon hos honom, bara han ljuger mer för henne.

Val och Rodney kan fortfarande inte komma överens när de planerar inför bröllopet. Paul frågade Perdy om hon ville bli deras "bäste man" men hon tackade nej. Då tyckte Jonny att de skulle fråga Val och hon blev överlycklig. Däremot blev Rodney rätt besviken över att man inte frågade honom. Han fick i stället ta hand om svensexan, som de skulle ha tillsammans.

Diane blev orolig för Victoria som liftade när hon skulle till psykologen. Hon körde henne dit och efteråt kunde de prata ut.  Sedan försökte Diane hjälpa Jo eftersom hon fått mycket ansvar på gården när Jack lämnat dem. Hon kom precis när Jake och Sam hamnat i slagsmål eftersom Jake vägrat att göra som Sam sa även om Sam fått äran att ha ansvaret för gården medan Jo fixade annat. Jag tycker inte det är så likt Jack att han skulle sticka sådär och bara lämna Jo på gården ensam att ta hand om Victoria och Sarah och alla djuren men vet ju varför manusförfattarna skrivit in det på det sättet.
Jo blev inte alls glad över att ha Diane där, antagligen för att hon är rädd att Charlie skulle dyka upp.

Donald gav David ett erbjudande om en chefspost i ett av företagen...om han höll sina tassar borta från hans fru.
David blev skärrad och kände att det nog inte var rätt att ta livet av Donald. Nicola blev sur över att han backar men hon börjar manipulera med sin mans medicin så att Cindy ska "råka" överdosera när hon ger honom den.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Idag var det okej i byn fastän jag inte skulle lita på Gray om jag vore Katie...Tyckte Diane var snäll å gick till jo,hon ville ju bara vara hjälpsam.

Perdy börjar bli lite för mycket...

Donald är cool, han är smart man, se vilka affärer han kommer att få till. :)

Tycker david är lite mesig av sig tycker han orde vara mera man och bete sig som en man inte gå efter Nicola the gold digger.Som donald sa det blir kortvarigt förhållande.

Jag tror faktiskt att Daniel är förväxlad med Arthur.

Rodney är som rodney är man kan ju inte alltid få det man vill ha , han kan vara glad att han får nånting med bröllopet att göra som tex svensexan haha.Diane måste rycka upp sig , det e svårt men hon måste försöka....

2010-08-26 @ 17:19:54
Postat av: Lotta

Varför skrev dem ut Jack ur serien?

2010-08-26 @ 17:48:36
Postat av: Erik

Undrar om någon kommer att tala om för Katie något om Grays senaste äventyr. Om inte Paul så kanske Jonny, men de ska ju gifta sig så det är kanske inte rätt tillfälle. Om hon får reda på sanningen, lämnar hon honom då? Jo borde faktiskt tacka ja till lite hjälp. Sam vara chef över Jake, det går bara inte. Det skulle verkligen behövas en äldre, erfaren man på gården. Känns som en nödlösning det här. Det var nog inte meningen att Jack skulle vara så länge borta. Undrar hur de löser det längre fram och förklarar hans bortavaro. Men Andy kommer kanske hem, så att det blir lite mer erfaret folk på gården. Och vad ska David välja, Nicola eller jobbet? Svårt val, han måste nog lämna besked snart.

2010-08-26 @ 17:52:02
Postat av: Erik

Lotta: jag vet inte om jag ska svara för att inte bli anklagad för spoilers. Men du kan ju söka på Jack Sugden eller Clive Hornby längre bak i bloggen, om ingen annan har lust att tala om varför Jack blev utskriven.

2010-08-26 @ 17:55:06
Postat av: Katarina

Hej! Det där med Jack har ju varit på tapeten här flera gånger tidigare så någon spoiler blir det ju inte direkt. Det stod ju till och med i tidningen. Lotta; skådespelaren som spelar Jack, blev sjuk och dog i verkligheten.

Jag tror att Katie kommer att stanna hos den sliskige advokaten men jag tror inte alls att hon kommer att vara lika förstående och överseende med hans karl-affärer som Perdy var. Katies drömbild av det perfekta äktenskapet där de lever lyckliga i alla sina dagar har nog fått sig en rejäl törn. Frågan är väl också om hon kommer att få reda på att Paul och Gray hade ett one-night-stand. Det var ju naturligtvis på grund av det som Paul inte kunde ta Perdys parti när hon bad honom beskriva "park-incidenten" för Katie.

Jag är fortfarande övertygad om att barnen blev utbytta på BB men naturligtvis inte med vilja och naturligtvis vet ingen om det. Än. Frågan är hur man löser en sådan situation. Och frågan är hur det kommer att uppdagas.

Nicola är en riktig girigbuk. Fy så vidrig.

Hälsningar Katarina

2010-08-26 @ 23:50:27
Postat av: Lotta

Jaha tack! :) Trodde inte att det var ännu som han gick bort helt ur serien.

2010-08-27 @ 09:13:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0