Att begrava sitt barn...

...måste vara en av de värsta saker man kan vara med om...
Jag beundrar Charlotte Bellamy, som spelar Laurel, för hennes insats nu när det är så mycket jobbigt.
Begravningen var väl som väntat, jobbig och alla var givetvis ledsna.

Ännu en liten tår i ögat när Shadrach erbjöd sig att hjälpa Ashley att bära ut kistan.

Efteråt var det samling på puben och folket i byn fick chansen att säga något till Laurel. Hon gillade inte alls att bli utsatt på det sättet. Hon fick ett utbrott på sin mamma och anklagade henne för att det var hennes fel att Daniel dog, att Laurel inte fått en sista chans att säga farväl till sin son. Hilary blev jätteledsen och Doug fick leda henne hem. Där bestämde han för att de skulle åka hem till sig och låta Laurel få lite andrum.

Pearl var så bra på att trösta Doug att Betty och Edna blev förskräckta, de trodde genast något annat...

Debbie börjar tänka om när det gäller Sarah. Eli tyckte att hon visst kan vara delaktig i flickans liv även om det inte blir på heltid. Dessutom skulle nog Jo uppskatta att få lite hjälp.
Lisa blev överlycklig när hon fick höra om Debbies planer.

Paret som ägde huset som Sam bröt sig in i när han var på flykt letade upp honom. De erbjöd honom arbete istället för att de skulle åtala honom. Han ska nu hjälpa gamlingar med att handla och städa m.m.

Jo försökte bli av med Charlie och sa till honom att han skulle packa ihop och sticka därifrån men han blev bara mer hotfull och sa att värre saker kunde hända om hon gjorde om det där.

Eric är rädd att Val ska få reda på fotona på honom och Rosalind. David vet om allt och det verkar som om han kanske använder den vetskapen till att slippa flytta så som Val vill att han gör. För blir det inget bröllop mellan Eric och Val så kan han ju bo kvar.

                                ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Svar till T som undrade i ett äldre inlägg:
Shadrach är/var Daniels gudfar och väldigt stolt över att ha fått den äran. Han var barnvakt samma dag som barnet dog och trodde då att det var hans fel eftersom han inte tvättar sig så ofta och därmed är full med baciller.

Kommentarer
Postat av: Erik

Jag tycker Schadrach har vuxit lite på senaste tiden, blivit mer än bara en karikatyr som bara super och sover och är allmänt smutsig. Den här uppgiften som gudfar har verkligen visat andra sidor hos honom. Den här Charlie borde någon försöka få bort snarast, vet inte hur det ska gå till utan att hans bovkompisar gör Andy illa i fängelset. Debbie hade en massa pengar, var hade hon fått dem ifrån? Är det meningen att man ska misstänka att hon är utpressaren? Skönt att begravningen är över i alla fall, Doug var lugnet själv och sa de rätta orden, men översättaren visste tydligen inte vilka Matteus, Lukas och Markus var. Laurel skrattade i alla fall för första gången på flera veckor. Ett steg i rätt riktning.

2010-08-31 @ 18:33:23
Postat av: Mia

Är det bara jag som förnippar Greg med komedi? Kan inte komma på var jag sett honom innan, men visst e det i en komediserie? Kan tyvärr inte ta honom på allvar i denna roll han har nu. Visst jag vet att man ska tänka bort tidiga rollen - meeen jag har svårt att se honom i denna roll. Knäppt va?

2010-08-31 @ 19:09:01
Postat av: Malin

Hoppas att allt går i rätt riktning nu för alla i byn. Debbie verkar lite mysko med alla pengarna som hon gav till Carl.

Bra att Laurel får lite space ifrån hennes morsa och pappa.Det behöver hon, så myclet som hon har gått igenom.

Men dom kommer nog tillbaka snabbt,

2010-08-31 @ 19:42:13
Postat av: Conny

Dagens "comic relief" var Pearl som tystnade Ednas (tänkta) ursäkt med att dra igång handtorken och Shadrach som fastnade med blicken på Lisas byst. Charlotte Bellamy var fantastisk igen och som helhet ett bra avsnitt, även om det inte riktigt kom upp i samma klass som det när Daniel dog.

2010-08-31 @ 20:13:55
URL: http://emmerdale.bloggplatsen.se
Postat av: Tina

Mycket bra avsnitt idag.

2010-08-31 @ 22:35:29
Postat av: Cinnamon

Bra avsnitt idag och Charlotte Bellamy är verkligen utmärkt i sin rollprestation. Jag började fundera idag om det verkligen är Debbie som är utpressaren som jag trodde igår, kanske bara skall verka som att det är hon men att det egentligen är någon helt annan.

2010-09-01 @ 00:25:21
URL: http://www.ateljecinnamon.se
Postat av: Erik

Jag tror det är Rosalind i alla fall som är utpressaren. Frågan är bara om det ska förstöra chanserna för Val och Eric att gifta sig ...

2010-09-01 @ 08:30:48
Postat av: Sandra

Dom kommer 100% att gifta sig tror jag vad som än händer! haha dom 2 passar perfekt !

Debbie e lite mysko ....

2010-09-01 @ 10:19:51
Postat av: Erik

Om det trots allt är Rosalind, vem tog i så fall korten? Kanske hennes man? Han kanske gillar att titta på? Eller är David på något vis inblandad?

2010-09-01 @ 10:36:43
Postat av: Mariann

>>Mia: han som spelar Greg heter Shaun (Sean) Prendegast och har haft en hel del småroller i olika engelska serier enligt imdb.com

2010-09-01 @ 11:33:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0