Att lära sig manipulera omvärlden vid tidig ålder

Belle är en sådan tjej som lärt sig manipulera folk med sin charm. Hon skämdes för ett halsband hon fått i en smällkaramell så hon fick Rosemary till att skänka lite finare smycken. Hon vill inte visa upp sitt fattiga hem för skolkompisarna så hon får Rosemary till att erbjuda sitt hem istället. Var ska denna unga dam sluta?
Perdy får besök av Paul och Katie. Hon ber dem att hålla Gray sällskap så han inte ska vara ensam med sin mor så mycket.

Laurel är trött på gravidmagen och försöker att få Ashley till att hjälpa till att sätta igång värkarna genom att ha sex. Han blir mest generad och menar att barnet föds när gud vill.

Diane försöker att få Eric till att ta tillbaka Val så att Billy blir ledig. Varför?
Hon har ju sagt att hon är lyckligt gift. Nu tycker ju jag att Val och Eric passar rätt bra ihop så det gör inget men vad vinner Diane på det? Är det så som Billy tror att hon inte vill att någon annan ska få honom?

Jo har öppet på sin lilla bondgård. Det är några bybor som hittat dit. Vinsten för dagen blir 12 £, liten summa men ändock en vinst. Det kunde kanske blivit mer om inte Victoria fifflat med kaffekassan.

Donna fortsätter att söka efter rånaren som sköt Marlon. Efter att ha tittat på videoupptagningen från spelbutiken så börjar hon lägga i hop två och två...  Hon börjar misstänka Eli och när Debbie säger att de inte kör hem bilarna från verkstaden så anar hon oråd.

Eli pressar Marlon till att ställa upp på en sista stöt, sen ska han lämna dem i fred. Eli ska råna Woolpack när Marlon är där ensam på morgonen men Marlon får massa minnesbilder från förra rånet och flippar ur. I sin besvikelse över att Marlon sjabblar så rånar Eli kyrkan i stället. Sen hotar Eli Marlon med att ställa till med ett helvete om han inte ställer upp en sista gång.
Det gör att Marlon erkänner för Donna att han var med om inbrottet.

Kommentarer
Postat av: Ann-Marie

Nä nu e jag fanken trött på Eli. Kommer väl att gå åt helsike för Marlon men nu får det vara slut på tramset. Undrar om dom bytar manusskrivare för nu är denna manusarbetare tjatig, tycker jag iaf. Eli var väldigt ful idag. Han visar verkligen upp sin hemskaste sida. Belle är utmärkt som skådis, blir nog en stor skådis en dag. Hon spelar så äkta med sina repliker o mimik.

2010-04-27 @ 15:24:58
Postat av: Tina

Ja visst är Eli ful. Han liknar en apa med det håriga ansiktet han har. Och när han sedan även är "ful" i munnen då okrar jag inte titta. Hoppas att han kommer att försvinna.



Belle är inne på lite farliga vägar när hon låtsas att hon är någon annan än vad hon är. Det finns bättre sätt att ta till.

2010-04-27 @ 15:57:15
Postat av: Erik

Laurel var rolig i dag när hon ville ha sex med Ashley för att skynda på förlossningen. Rosemary visade lite av sina goda sidor, som hon trots allt har. Men hur ska det gå mellan Donna och Marlon? Håller med om att Eli borde sättas på sparlåga ett bra tag nu.

2010-04-27 @ 16:58:04
Postat av: Tina

Angående Laurel, så vet jag att det hjälper. ;)

2010-04-27 @ 17:12:26
Postat av: Pandora

@Tina Jag med:-))

2010-04-27 @ 17:42:42
Postat av: Cinnamon

Ja nu är jag dyngless på Eli, han är bara tröttsam

2010-04-27 @ 18:01:43
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com
Postat av: Ullis

Kommer Marlon o Donnas förhållande att klara av det här erkännandet? Undrar om jag kan smygkika på tv på jobbet imorgon? Det vore nästan värt det...

2010-04-27 @ 19:29:28
Postat av: Adm

>>>Ann-Marie, Tina, Erik & Cinnamon

Jag kan hålla med om att Eli borde åka iväg ett tag och komma tillbaka för just nu är han otroligt hemsk och väldigt ful. De borde kanske ge honom en ny tjej (inte släkting) och ett nytt bättre liv för det är han trots allt värd.



Idag fick vi se Marlons dalmatiner igen, den som Katarina efterfrågade tidigare....

2010-04-28 @ 07:59:46
URL: http://emmerdale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0