Äpplet faller inte långt från päronträdet

Jasmine försöker hitta sitt scoop och pumpar Jamie på uppgifter angående vad som verkligen hände på bröllopet när Tom blev mördad. När hon är på cafét så kommer hon på att folk fotograferat på tillställningen så hon rusar till baren för att prata med Perdy om foton men Perdy blir misstänksam. Däremot blir Val glad när någon vill skriva ut hennes bilder. Jag tycker det verkar konstigt att inte polisen redan samlat in allas kameror.

Viv sitter på övervåningen i deras hus och driver Donna och Emily till vansinne genom att kräva massa uppmärksamhet. När sen Bob ska gå till jobbet i baren får Viv värkar och de åker in till bb. Inga bebisar dyker upp idag men det bestämdes de ska plockas ur en månad tidigare än beräknad födsel.

Debbie vill tjäna massor med pengar snabbt så hon lurar med Eli till ett casino. Där raggar hon upp ett lämpligt offer för att förföra. Hon följer med mannen upp på rummet och Eli blir förbannat och orolig. Han rusar upp för stoppa dem, precis i rättan tid. De får mannen att tro att Debbie är mindreårig och att han kan åka dit på det så han betalar 7000 £. Lättförtjänta pengar tycker Debbie och vill göra om det men det vill inte Eli. Debbie ger sig inte så Eli går med på det. Nästa offer blir tyvärr inte lika lättlurad och Eli blir lite sen när han ska rusa in på rummet för att "störa" dem men han hinner ändå innan det blev för olustigt för Debbie. Mannen är lite tuffare och vill ringa polisen men Elis hotelser om att han redan suttit i fängelse och vet hur man får tyst på folk gör att mannen betalar, nästan 11000 £. Nu har de väl fått nog av detta sätt att tjäna pengar? Fast Eli passar bra i kostym ;)


Katie beklagar sig för Donna om sitt utsatta läge och Donna tycker lite synd om henne även om hon i princip gjorde samma sak mot Andy när hon var otrogen med Robert.
Lustigt nog fick Katie stöd av Daz, han som inte gillade henne  förut.

Rodney sväljer stoltheten och träffar Georgina igen för att få tillbaka lite pengar för vindturbinerna. När de sitter där på puben kommer hennes man in och anklagar henne för att vara otrogen. Rodney finner sig snabbt och räddar situationen tillsammans med Paul så hon kan inte annat än betala tillbaka pengarna.


Len skulle på läkarbesök. Det gjordes ingen stor grej av det men han nämnde det och sa att han var kärnfrisk men att Pearl ville att han skulle göra besöket ändå. Jag antar att det är något på gång där, någon sjukdom  allvarlig eller mindre allvarlig... tyvärr =(

Kommentarer
Postat av: Karin

Missade att spela in dagens avsnitt så ett jättestort tack för dagens resumé!

2009-09-24 @ 16:02:02
Postat av: Sandiza Hotpants

Åh Eli är så underbart het i det avsnittet!

2009-09-25 @ 12:54:50
URL: http://brunettsandy.blogg.se/
Postat av: Adm

>>> Karin

Kul att man hjälp någon =)



>>>Sandiza

Jaa han skulle gärna få vara välklädd lite oftare ;)

2009-09-25 @ 13:24:01
URL: http://emmerdale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0