Vem vill ha Chris Tates ande vakandes över en?

Första avsnittet idag så var det rätt händelselöst tycker jag. Donna mår dåligt, Ashley vill att Viv och Bob ska döpa tvillingarna, Victoria vill veta mer om sin mamma, Marlon vill göra den stora kuppen med Eli för att få pengar.

Andra avsnittet däremot...
 Viv och Bob diskuterar vilka som ska bli gudföräldrar. Viv vill att Scott, Jamie, Donna och Emily ska bli det men Bob vill att Eddie ska få chansen. Viv vägrar men Bob råkar säga tillE ddie att han ska bli gudfar och han blir överlycklig. Ska bli kul att höra vad Viv säger om det.

Eli och Marlon ska råna Kings åkeri. Marlon låtsas få fel på bilen så vakten kommer ut och hjälper honom med att få igång den medan Eli snor en lastbil fullastad med datorer och annan elektronik. Donna som är orolig för Marlon ringer och kollar hur han mår och han säger att han har fel på bilen och givetvis kommer hon dit under sitt polisarbetspass.
Marlon inser att den gamla nattvakten som förlorat sin fru för åtta månader sen kommer att förlora sitt jobb också...

Jasmin skulle hjälpa Victoria att hitta någon artikel om branden men insåg att hon inte kunde visa den eftersom det stod att Jack blivit anklagad för mordbrand.

Emily blir godkänd som kyrkotjänare... ursäkta, vad är en kyrkotjänare?
Hon blir också utfrågad av Victoria men vågar inte svara på hennes frågor.


Kelly är stolt och glad över att kunna flytta in på Home Farm officiellt men Betty sabbar glädjen när hon säger:
"Vi får bara hoppas att det inte hemsöks av Chris Tate. Du vill inte ha honom blängandes varje gång ni blir lekfulla..."
Hahhaaa...Kellys min =D

Kommentarer
Postat av: T

Jag tycker att de skulle ha talat om mer för Victoria från början. Det är klart att det finns tidningsarkiv och polisrapporter som hon kan komma åt. De behöver ju inte tala om Andys del eftersom den inten finns i rapporterna.

2009-10-30 @ 11:44:40
Postat av: Adm

>>>T

Jaa jag håller med. Som det är nu så är det upplagt till att någon försäger sig och hon blir ju bara mer och mer nyfiken.

2009-11-02 @ 08:31:46
URL: http://emmerdale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0