"Edith Tully kan inte komma, hon har viktigare saker för sig"

Hahahaa... vad kan vara viktigare än Emmerdales jubileum?

Daz fick Jasmine att följa sin övertygelse och hon nobbade medverkan i skönhetstävlingen. Lustigt att det skulle bli en plats över då. Givetvis ville han att Louise skulle ta den platsen. Hon är ju trots allt en f.d. Miss Koala Airlines
"hon var i Australien samtidigt som kapten Cook" Victorias kommentar till Daz när han sa att han ville att Louise skulle ställa upp.
Undrar om det kommer att bli något mellan Daz och Louise? Det blev ju så mellan Val och Danny...


Jimmy träffade Scarlett efter rättegången samtidigt som hans bröder träffade Carrie för att få henne att sälja aktierna till dem. Rosemary ser till att Scarlett kommer till Home Farm för att få veta vad mamman är på väg att göra. Det blir rätt tjafsigt mellan mor och dotter. Jimmy står i bakgrunden och bara ler. Ännu gladare blir han när han hör att den enda Scarlett litar på är honom.
Scarlett och Jimmy träffas en dag efter skolan för att hitta på något, rida på hästar t.ex. Det visar sig att ingen av dem tycker hästar är speciellt pålitliga så de avstår. Carrie blir arg och hotar med polisanmälan om Jimmy gör om det. Lite kul var det när Scarlett ska ge tillbaka ridbyxorna hon lånat av Kelly och ursäktar att hon kanske töjt ut dom. "Det gör inget, jag använder dom knappt...  jaa nästan aldrig" svarar Kelly och Jimmy håller på att sätta vinet i halsen =)

Donna och Marlon får besök av kusinbarnen.  De startar ett riktigt ler krig. Det såg faktiskt roligt ut =)
Senare så får de problem när en septitank går sönder och det luktar skit i hela området.
Donna bryter ihop på cafét... allt är så jobbigt för henne just nu.  Hon pallar inte med att återvända till husvagnen. Det får Marlon att känna sig rätt usel äkta man.
Eli erbjuder honom att tjäna pengar, mer än vad han får ihop på puben. Vad han ska göra vet vi inte än men Marlon såg ut att kunna tänka sig att anta förslaget.

Zack säger åt Shadrach på skarpen, han måste sluta tro att det är något mellan Rosemary och honom.

Visst var Kelly fin när hon hade klätt sig "seriöst" för rättegången?

Betty ska iväg på jobb i Robbersfield och David ska skjutsa henne. Hon vill ha hjälp av Pearl men han vill ha någon med erfarenhet. Då blir Pearl lite putt, hon har ju faktiskt 40 års vana. "jag har mer energi än du någonsin lär ha. Du ägnar väl din tid åt att färga håret och klippa hål i jeansen" säger hon... Hahhaaaa, det tycker jag var roligt. Men när David får veta av Del att Eric och Pearl inte är en bra kombination så anställer han givetvis henne.

Perdy mår illa på puben när Marlon kommer dit och luktar skunk. Hon verkar rätt känslig för dofter just nu för även Graysons rakvatten påverkade henne, gravid månne?

Jack hittar ett paket cigaretter i Victorias ficka och hon förnekar att de är hennes men vill inte säga vems det är.
Hon muttrar och går till sitt rum där hon råkar hitta en låda med massa foton och minnen från sin mamma.
Antagligen kommer hon snart att få veta vad som hände.




Kommentarer
Postat av: Cinnamon

Yes, Perdy väntar barn :-)

2009-10-23 @ 16:30:58
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com
Postat av: Adm

>>>Cinnamon

Ja det var väl inte så svårt att lista ut =)

Åhh, då måste det vara hon som föder på något udda ställe...eller?

2009-10-24 @ 11:35:27
URL: http://emmerdale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0