"Edith Tullie, prisbelönt fårhundstränare, deltar gärna"

Så blir det när Alan ska försöka ordna en kändis för att locka folk till byns jubileum =D
Louise är inte riktigt nöjd... men som sagt, Madonna var upptagen den dagen...

Louise försöker få lite ordning på tjejerna som ska delta i skönhetstävlingen. Det blir mycket käbbel mellan Jo och Katie. När alla flickor har gått så får Louise för sig att hon ska prova "galakläderna" men hon är inte ensam kvar i lokalen, Daz som varit på toaletten råkar se när hon byter om och sen står och dansar för sig själv framför spegeln. Han blir helt hänförd. När hon sen beklagar sig över att hon börjar bli gammal och ful så blir han entusiastisk och tycker att hon borde ställa upp i tävlingen. Han börjar nog få en liten förälskelse där...

Shadrach följer efter Zack i skogen till skjulet. Han ser givetvis när Zack och Rosemary dricker lite whisky och snackar.. snabb till att dra sina egna slutsatser så går han omkring och försöker få Zack att erkänna att han är otrogen mot Lisa. Inte blir det bättre när Rosemary får veta det och för att jävlas med Shadders kastar sig på Zack och pussar honom. När de två sen blir kvar ensamma (Zack o Rosemary) så talar hon om att hon är lite attraherad av honom, han är så maskulin och jordnära.

Edna ska ge bort valparna och sätter upp en annons utanför butiken. Hon verkar lite väl fäst vid en av dem som hon kallar Poppy. Vad de andra två valparna heter framkom inte, om de ens fått något namn. Jonny var intresserad av en av valparna i alla fall. Han skulle ge den till sin mamma.

Scarlett sökte upp Jimmy för att få veta lite mer om deras far. Jimmy råkar berätta att hennes mamma och Tom hade en affär redan innan Toms fru dött. Scarlett blev rätt upprörd. Hon blev rätt förbannad på sin mamma som ljugit i alla dessa år.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0