"Den här dinosaurien säger upp sig nu..."

Jag glömde igår att Diane körde på Daz när han klev ut på gatan efter att ha fått ett utbrott på Jack och Billy. Jag trodde inte att det var så allvarligt men det slutade i alla fall på sjukhus och lite omplåstring.
Billy gav med sig angående adoptionen men då hade Jack redan pratat med Daz och kommit fram till att det var bra som det var nu... bara de äldre kunde hålla sams.

Alan sa upp sig från kommité-arbetet för han tyckte det började spåra ur och bli allt för modernt. Louise tog över ordförandeklubban och höll möte på puben. Det gick ganska bra men gänget saknade nog Alan ändå.

Belle började i den fina privatskolan och på första samlingen berättar hon om Shadrach om att han luktar så illa att inte ens hunden vill sitta bredvid honom. Givetvis så ska klassen på skolresa till Tyskland men det kostar 500£ och det har ju inte familjen råd med. Självklart springer Belle till tant Rosemary och berättar allt och hon får en check med pengarna. Zack och Lisa blir inte alls glada över det.

Diane och Louise blir vänner igen och sitter på cafét och pratar ut med varann.

Debbie och Eli forstätter med sina skumraskaffärer men Len börjar bli lite misstänksam.

Carrie kommer till familjen King när hon får veta att bröderna slutat med betalningen till dotterns/systerns privatskola. Scarlett blir nyfiken på vad hennes mamma gör där inne så hon står vid dörren och tjuvlyssnar.
Carl och Matthew vill genom att inte betala skolan få Carrie att gå med på att sälja dotterns aktier.
Den enda som verkar glad över en syster är Jimmy. Han till och med visade henne  Toms grav och de stod och pratade om hur det hade blivit. Scarlett hade inte fått veta något om Kings och trodde att sin far vad död sen flera år.

                  ~*~*~*~*~*~*~*~*¨~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Ellinora undrade hur Sarah hade dött.
Det var när Jack som hade det dåligt med pengar och det gick inte så bra med gården så tänkte Andy hjälpa honom med att få ut försäkringspengar för en gammal lada. Han tände eld på den utan att veta att Sarah var där för att göra slut med sin älskare Ritchie (en yngre kille som var kompis med Scott). Ritchie och Andy klarar sig men Sarah blev kvar inne i lågorna.


Kommentarer
Postat av: ellinora

Otäckt! Men tack för så snabbt svar!

2009-10-21 @ 19:44:04
URL: http://ellinoraaa.blogg.se/
Postat av: Pjoltas

sv; Nej, den där nässprayen kanske bara funkar på män i busskurer och inte på Små Pjoltasar

=)

2009-10-21 @ 22:49:28
URL: http://pjoltas.blogg.se/
Postat av: Adm

>>>Ellinora

Snabba svar om jag själv kan svaret, annars får man lita på att någon annan läsare vet =)

2009-10-22 @ 14:55:49
URL: http://emmerdale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0