48 st ballonger för 80£

Det var vad Bob beställde till barndopet, hälften skulle vara rosa med namnet Cathy och hälften ljusblå med namnet Heathcliff. Viv handlar som en galning och måste ha nya kläder för det är ju henne man kommer att titta på under dopet.

Sharon planerar bröllopet på Home Farm och hon vill ha det minst lika överdådigt som Vivs dop. Efter massa tjat från Val så låter hon henne få sitta vid honnörsbordet och hon ska få hålla tal.

Sandy och Len hämtar "skräp" på Dingles gård för att de vill bygga sitt rymdskepp till festivalen. Belle blir lite putt för att de har en bättre idé och att bara för att de är gamla så kommer de att vinna tror hon.

Hari bestämmer sig för att gå med på Rosemarys utpressning om att sätta dit bröderna King och när han pratar med Grayson så visar det sig att han borde ha med sig någon som "bekräftar"att Hari hörde bröderna diskutera om att de måste göra sig av med mordvapnet. Med mycket list och skådespeleri så får han Louise till att vittna att hon var med honom när "de" hörde det. Louise gör vad som helst för att tysta Matthew som pikar henne så fort han hinner. Hon tror ju att Hari har hört det han säger sig ha hört och hon vill ju att rättvisa ska skipas även om det innebär att hon måste ljuga.

Scarlett börjar umgås med Daz och Carrie vet inte riktigt om det är bra eller dåligt...

Laurel har städnoja för hennes föräldrar ska komma på lunch.
Allt måste vara helt perfekt städat och alla gamla saker hon har fått av sin mamma måste ställas fram.
Ashley bjuder även över Sandy och Betty för att delta i måltiden.
Precis när de ska börja äta kommer även biskopen förbi och det gör att det fattas en stol vid bordet. Det ser lite roligt ut när Laurel sitter på någon hopfällbar pall? som är lägre än andra stolarna och man ser bara huvudet över bordskanten. Vad var det för frisyr hon hade idag, jag tycker den såg konstig ut. Men det var lite gulligt att hon och hennes mamma hade nästan likadana kläder =) Laurel är lättad när lunchen är över och föräldrarna åker hem.

Tyvärr kommer polisen lite senare och meddelar att hennes föräldrar har varit med om en bilolycka och ligger på sjukhus...


Kommentarer
Postat av: Cinnamon

De klarar sig i alla fall, fast Hilary får en njurskada av bilkrocken.

2009-11-12 @ 16:09:51
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com
Postat av: PJOLTAS

Såklart ska jag svara på alla kommentarer..suck..pust.stön. Jag får träningsvärk bara jag tänker på det.

=)

2009-11-12 @ 21:29:09
URL: http://pjoltas.se
Postat av: Adm

>>>Cinnamon

Ja men då verkar hon överleva ialla fall.. undrar om Laurel och hon får bättre kontakt efter det?



>>>Pjoltas

Bra jobbat =)

2009-11-13 @ 16:26:01
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: T

Louise är så dum. Hon har väl redan lämnat sin redogörelse till polisen. Om hon nu kommer med nya uppgifter verkar det lite osannolikt att de ska tro på henne.

2009-11-14 @ 11:25:22
Postat av: Adm

>>>T

Lämnade hon någon redogörelse? Vad gjorde hon den dagen, jobbade på B&B? Fast det verkar ju konstigt om de inte genomskådar deras falska påstående..

2009-11-16 @ 15:14:55
URL: http://emmerdale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0