"ska vi strutta runt insvepta i aluminiumfolie?"

Det var vad Edna undrade när "gamlingarna" skulle försöka hitta på en egen vagn med tema till firandet. Eftersom alla andra bra teman redan var upptagna så föreslog någon att de skulle vara framtiden. Jaja vi får väl se hur detta slutar =)

Viv har stora planer till dopet trots Laurels försök att få henne att hålla det på en rimlig nivå. Först vill hon ha gudföräldrarna som en änglakör, sen vill hon ha en harpist (person som spelar på en harpa) med i kyrkan...

Rodney och Paul får Sharon att komma till byn och efter många om och men så får de henne till att bjuda även Val till bröllopet.

Hari, Louise och Grayson åkter till hästkapplöpningen där Boomer ska tävla. Jonny, hovslagaren, ska rida honom. De satsar en massa pengar, bl.a. 15000 £ som Gray lånat av sin mamma.
Tyvärr klarar hästen inte av att fullfölja loppet för hans skada inte har läkt och de förlorar alla pengar. Grayson blir vansinning för han litat på Hari om att hästen varit fullt frisk.
Rosemary som får veta allt och ger Hari ett ultimatum. Om han hjälper dem att sätta dit bröderna King för mordet på Tom så kommer hon inte att skvallra för Paddy om pengarna Hari "lånat" av veterinärklininken  eller att han dopat hästen. Hari känner att han måste gå med på det annars kommer han att förlora sin praktik och åka i fängelse.

Kommentarer
Postat av: The Big Blue

Tack snälla för att du tar dig tid att lägga in resumé av alla avsnitt. Jag är på tjänsteresa och har inte möjlighet att kolla på HTG, så din blogg är min räddning... :)

2009-11-11 @ 20:04:00
Postat av: Adm

>>>The Big Blue

Det är ju alla glada kommentarer som gör att man orkar =)

2009-11-12 @ 14:29:26
URL: http://emmerdale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0