"Dela problemen och två får morgonen förstörd"

Det sa Diane med glimten i ögan när Billy såg ledsen ut. Han hade fått jobb, Eli fixat. Problemet var att det var i Sheffield och det är rätt långt bort från byn. Undrar om det verkligen är ett riktigt jobb, man vet ju inte när det gäller Eli.

Laurel var kvar hos sina föräldrar på sjukhuset men skickade hem Ashley. Det gjorde att Emily passade på att skämma bort honom med lite mat som hon lagat till, tyvärr så verkade hennes planer grusas när Jasmine dök upp vid middagsbordet.

Jimmy tog med sig Kelly för att rymma från byn utan att fråga henne. När hon fick veta vad han tänkt var hon på väg att lämna honom. Hon ville inte sticka ifrån allt, rättegången skulle ju också vara idag. Jimmy försökte t.o.m att fixa falska pass från några skumma typer. Kelly vill till rättegången och Jimmy ändrar sig för hennes skull men de blir något försenade... och det gillade inte domaren. Trots att Kelly försökte förklara för domaren om varför de var sena (polisen hade stoppat dem när de kört för fort och Jimmy pratat i mobilen samtidigt) så blev domaren ännu mer irriterad och sa att hon skulle häktas över helgen för att fortsätta rättegången på måndag istället.
"så kan ni inte göra, jag blir flatmat" sa Kelly.
Hahahahaa... hon är ju bara för kul!

Bob och Jamie är fortfarande på rymmen, trots att Jamie försöker övertala sin far att återvända.

Kommentarer
Postat av: T

Åh, vilken tur att din blogg finns. Jag missade detta avsnitt men kunde uppdatera mig här!! Tack!!

2009-11-17 @ 18:12:42
Postat av: Adm

>>>T

Vad kul att kunna vara till nytta =D

2009-11-18 @ 08:21:43
URL: http://emmerdale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0