Att rymma i en glassbil...

Idag skulle Jamie få Bob att återvända hem men det gick inte så bra. Bob tog glassbilen och drog i väg själv.
Viv blev ledsen men Eddie fann sig snabbt och började fixa så Viv skulle må bra. Han tog hand om cafét, tvillingarna...han t.o.m. tappade upp ett bubbelbad och ett glas vin till Viv så hon skulle kunna koppla av.

Sharon försöker planera bröllopet tillsammans med Paul. Val lägger sig i så gott hon kan. Rodney som ordnat att de kan vara på Home Farm blir lite orolig för att det ska spåra ur och för vad Rosemary ska säga.

Terry upptäckte att Louise ljuger angående vittnesmålet. Han kommer ihåg att hon sagt att hon skulle ljuga för Terrys skull om det behövdes så han inte skulle åka in för mordet på Tom. Eftersom han inte vet vilken hållhake Hari har så är han rätt orolig men Louise säger att hon gör det bara för rättvisans skull.

Len upptäckte att Debbie fortsätter att fixa och sälja stulna bilar så han slutar på verkstan. Dessutom skvallrar han för Jack som blir förbannad. Debbie försöker komma undan med att om Jack skvallrar för polisen så kommer Daz att åka dit också men Jack är inte på humör så han stänger hela verkstan omedelbart.

Scarlett är upprörd över att Louise och Hari har vittnat mot hennes bröder men Daz försvarar Louise och anklagar Hari för att vara den fula fisken.

Kelly får sin dom. Det jag inte fattar var varför domaren sa först 12 månader "hmhmhm" och två års villkorligt.
Kelly fattade inte heller för hon trodde att hon skulle åka i fängelse så hon bönade och bad om att få slippa det. När hon fått reda på att så var inte fallet så blev hon överlycklig och skicka en slängkyss till domaren =D

Kommentarer
Postat av: Johanna

Åh den här bloggen är så himla bra! Jag har missat att kolla några dagar så det är perfekt att få en liten sammanfattning här, utan att riskera spoilers..

2009-11-18 @ 18:22:43
URL: http://dekadensmagasinet.blogspot.com/
Postat av: Adm

>>>Johanna

Vad kul =)

Det är ju ni som kommenterar så bra att jag vet att ni verkligen läser här och gör att man vill fortsätta.

2009-11-19 @ 16:17:04
URL: http://emmerdale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0