"jag ska lära Belle allt om lobotomi..."

Tom träffade Jamie som precis skulle åka iväg i en taxi för att leta rätt på den försvunna förmannen. Eftersom Tom var misstänksam började han fråga ut Jamie om vart han skulle. Stackars Jamie vågade ju inte säga som det var så han sa att han skulle till en kompis i London och bl.a. besöka Harrods.  Då sa Tom att han kände dörrvakten där... vad hette han nu?... ja just det, Connor Franklin, bor numera i St Tropez. Han visste vad Jamie tänkte göra och sa till om att förmannen blivit flyttad till annan ort. Så Jamie stannade hemma.
Chas blev tillsagd att flytta från Home Farm eftersom hon svikit  Kings genom att snoka fram fakta om förmannen. Hon fick en check på 10 000 £ och villkoret att lämna Carl utan att säga som det var för i så fall skulle Carl bli utslängd och inte få någonting av familjen. Jag trodde aldrig att hon skulle ta emot checken. Det hann bli lite fighting mellan Rosemary som slet tag i Chas hår så Chas blev vild och tog strypgrepp på tanten. Sen var det bara att packa väskorna...

Diane fick sina cyklar så hon skulle dra med sig hela familjen ut på tur. Victoria slapp undan. Men tyvärr så ramla Diane när hon skulle tävla med Daz om vem som var snabbast. Hon klarade sig utan större skador som tur var. Jack blev lite orolig och sa till henne att nu fick hon lugna ner sig lite.

Belle var uttråkad och längtade tillbaka till skolan men Zac tyckte inte det var någon bra idé. Det slutade med att Zac fick göra matte och rättstavning och Belle rätta hans prov. För att ge Zac en chans att visa vad han är bra på så skulle han lära Belle lite om botanik - flora och fauna- men han visste inte vad det var.  All denna kunskap gjorde honom trött så han behövde en öl på puben. Belle hade lärt sig att "män är värdelösa allihop" som hon sa till Lisa.
Efter ölen fick Zac bråttom att lära Belle  lite lobotomi...;D
Det visade sig att han kunde lite nordisk mytologi, att mistelns bär är asagudens "Friggas" tårar för hon var ledsen för hennes son, Balder, blivit dödad av en mistelpil.

Bob och Jamie vill hämnas Kingarna eftersom de gett pengarna till Jean utan deras accepterande. De tände eld på den stora reklamskylten vid vägen och Chas fick skulden för det.
Jimmy dejtar Kelly för att det retar hans far...och för att han är så lättlurad och tror på det hon säger honom. Både Jimmy och Chas antydde att det vore det bästa om Tom försvann i en brand eller så.
Hmmm... undrar om det inte händer honom något snart....

Liliths barn har rymt från deras släkting så de dyker nog upp i Emmerdale snart igen...

Tom gillar inte bögar...det sa han till Grayson!... Hahhaaaa han vet inte hur det ligger till....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0