Alla som inte hatar Tom klappar nu!

Tom verkar göra sig ovän med alla just nu... utom Rosemary.
Carl kom hem och fann att Chas inte bodde på Home Farm längre. Självklart ville han veta vad som hänt. Han kan inte acceptera hennes brytning utan någon förklaring så han ger sig inte. Tillslut lyckas han nästan få ur henne hela sanningen. Skitförbannad som han blev, dels besviken på Chas som "tagit emot mutan" och dels på sin far som mutat, rusar han iväg och skäller ut Tom.
Tom erbjuder Carl att ta över hela företaget King´s & son för att han verkar mest pålitlig. Tyvärr hör Jimmy det och springer till Matthew och skvallrar.
Alla tre sönerna verkar nu vilja ha bort Tom av olika orsaker.

Tom hör även när Rosemary och Grayson snackar om byggarbetarna så hon känner att hon måste berätta att han är bög. Gayson...mer passande namn ;)...ser inte ut som en bög tycker Tom men då svarar hon "att de kommer i alla former" =)

Len och Pearl försöker pigga upp Edna men hon känner inte för en massa jultrams. De ger inte upp och när Pearl gått till jobbet försöker Len berätta för Edna hur han egentligen känner och då blir hon skitförbannad.
Men efter att Tom hälsat på hos henne och bjudit in henne på bröllopet så börjar hon sakta men säkert att våga sig ut i byn igen.

Kelly springer runt och visar sin djupa urringning.. killarna blir galna på puben... även Paddy som inte kan låta bli att titta så till och med Betty fick komma och ställa sig emellan ;)

Terry fick ett kort med en hälsning från Jean som är i Marocko. Men han kan inget göra... hon har ju antagligen stuckit därifrån redan så det är ingen idé att åka dit för att leta.

Jo fick en gammal mc av Andy och Katie. Hon blev riktigt glad =) men jag undrar hur hon gjort med sin mamma, har hon verkligen bjudit dit henne eller är det bara en bluff...så hon kan säga att mamman fått förhinder och skiter i Jo... så får hon lite mer sympatier från de andra.

Just nu verkar det som om stämningen byggs upp... alla hatar Tom. Det är precis som en gammal Agatha Christie deckare.. alla hotar honom och har sina egna motiv till att få bort honom... men vem kommer att göra det???

Kommentarer
Postat av: Sandiza Hotpants

Ååh, jag är en sentimental hemtillgården-tönt, och jag lipar alltid när chas o carl bråkar. Jävla tom och fucking rosemary! Många som vill mörda honom nu. Längtar tills det äntligen sker!

2009-06-26 @ 14:38:08
URL: http://brunettsandy.blogg.se/
Postat av: Adm

>>Sandiza H

Det är många som stör sig på Tom just nu.

Om du vet vad som kommer att hända så får du inte skvallra..

Undrar om det kan bli bra mellan Chas och Carl?

2009-06-26 @ 15:40:43
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Mia

Åh, vad har jag hittat? En blogg om Hem till gården!!! Jag är i trans, alldeles lycklig!:-) Missar nämligen titt som tätt avsnitten p g a jobbet. Men här hinner jag ju "ifatt" litegrann! Tackar!

Hälsningar Mija

2009-06-26 @ 16:47:52
URL: http://assar.bloggagratis.se/
Postat av: Adm

>>Mia

Ja vi är ju några få som älskar denna serie... men långt fler än jag anat =)

Välkommen!

2009-06-29 @ 11:08:48
URL: http://emmerdale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0