"jag vet vilka Bono är"

Det var Ashleys svar när Laurel ville ha en lite mer "funky" kyrka och Jasmine sa att man måste ha en välgörenhetsgala eller liknande för att få ihop pengar till kyrkan, precis som Bono gjorde...Live aid...

När hissen på varuhuset hade fastnat fick Paddy chansen att  prata ut med Toni...om sin kärlekslösa far... som tog livet av sig.  Precis när han skulle till att kyssa henne så kom brandmännen och fick upp dörrarna.

Jo kände väl lite av dåligt samvete för att proverna sabbats så när Jack skulle betala veterinärräkningen och inte ville betala hela summan så la hon till de 60 £ som saknades... helt ur egen ficka! Sen erbjöd hon sig att vara barnvakt till Sarah, skriva adresser på Katies pr-utskick, gå på auktion me Jack och jag vet inte vad...

Eric gav David en chans...för att kunna göra ett DNAtest i smyg.. som var negativt men när han fick veta att David hade ärvt massa pengar efter sin mor bestämde sig Eric för att inget säga. Antagligen har han fått fel hårstrå att testa så svaret blev fel... eller?

Jason de Renard, det var Shadracks hippa namn på 60-talet...när han dejtade "mrs Burgess" Belles lärare..
Belle ja... får tillsägelse om att hon är uppkäftig och inte lyssnar...  ja hon har svar på tal. Hon lovade till och med att Shadrack skulle få en hela whisky om han låtsades vara hennes pappa på mötet med läraren.. och då visar det sig att de haft ett förhållande för länge sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0