"du har all rätt att säga vad du tycker men skicka honom inte till sjukan"

Diane fick lugna ner Chas för hon blev så förbannad på Kingarna som betett sig så nonchalant mot Jamie när han kommit för att inte anta budet. Då fick han veta att hans mamma redan accepterat det.
Jean som nu hade 200 000 £ packade väskan för att fly ifrån byn. Hon hämtade TJ hos Terry som inget anade och drog till flygplatsen. Terry blev vansinnig när han träffade Jamie och fick reda på vad som hänt. De åkte till flygplatsen för att stoppa henne med kunde inget göra. Jean hade dessutom snott Terrys pass som hon kastade i soporna. Muppungen reagerade inte ens när hans pappa kom efter dem och ropade, slog ner en väktare och blev haffad av polisen. Det enda han sa var "daddy" lite lamt... vafaan, vilken unge som helst hade ju vrålat som en gris...

Chas lurade Jimmy att avslöja vad förmannen som försvann hette och vart han tagit vägen. Jamie blev glad för det men familjen King fick bråttom att kalla till familjeråd. Nu ska de göra allt för att få Chas till att flytta från Home Farm och lämna Carl.

Victoria sitter på puben och dricker mineralvatten när en ung kille börjar flirta med henne. Jack kommer in och blir arg, skäller ut grabben för att han flirtar med en 12-åring...fast han trodde hon var 16 även om hon försökt få honom att tro att hon var 18.

Paddy och Toni hade en liten dejt med middag och vin. Sen satt de i soffan och Toni gjorde roliga grimascher...hon hade fått kyckling mellan tänderna och då brukar hon göra så utan att tänka sig för... hahahaa Paddy trodde hon var galen..

Kommentarer
Postat av: carro

Mina pappa älskar Hem till gården,

den här bloggen kanske jag borde be honom läsa. haha :D



Besök & kommentera gärna min blogg :)

2009-06-23 @ 14:20:19
URL: http://reward.blogg.se/
Postat av: Adm

>> carro

Klart du ska hänvisa din far hit..speciellt om han är så klok att han följer HTG =)

2009-06-23 @ 15:18:13
URL: http://emmerdale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0